2005-09-13

SD framhärdar i sin apostasi!

Det finns ett antal kristna SD:are, vilket visar sig i efterdyningarna av Jonas Åkerlunds och våpets Gabriella Johanssons fullständiga apostasi och "hjärnsläpp" i Världen idag. De flesta är dock hundhedningar eller värre. En ledande SDU:are i Sundsvall skrev 9 september i ett internt dokument apropå "besvikelse över Åkerlund/Gabriella" följande: "Ähhh, tyckte det var skitbra!! Sedan tycker jag inte Jesus har något med oss svenskar att göra".

I en reaktion mot ovan beskrivna kristendomsfientlighet i mellersta Norrland skrev Jonas Åkerlund själv 10 september i ett internt dokument "Kyrkan har i alla tider varit inkräktarens vapen. Paulus var alltid nationalistens fiende". Det framstår som helt oförklarligt att inte ens Eva Nyman öppet tar avstånd från Åkerlunds fortsatta gudsförnekelser och gäckelse av sakramenten.

I sammanfattningen av sitt valmanifest inför kyrkovalet slår visserligen Sverigedemokraterna fast att man som parti tar avstånd från kristendomen och kyrkan (vi är ett ickekonfessionellt parti), men sedan säger man ju uttryckligen att man ser det som sin uppgift, "icke desto mindre", att "slå vakt om den svenska kyrkan, dess traditioner och lära".

Sverigedemokraterna har alltså fortfarande inte tagit lärdom av Bibeln; Bedra inte er själva. Gud bedrar man inte: det människan sår skall hon också skörda (Gal. 6:7) - det går inte att driva gäck med Gud! Du förgör dem som talar lögn, HERREN avskyr de blodtörstiga och falska (Ps. 5:7)