2005-11-18

Centerpartist förgick sig mot präst

Fredrick Federley, ordförande i centerns ungdomsförbund, gjorde något inte särskilt snyggt idag, och hängde utan sak och vid namn ut en präst hemma i Köping som "bukpräst och horbock". Skälet är att prästen ifråga gått emot Federley och dennes kumpaner i gayrörelsen genom att ansluta sig till prästupproret.

Bukpräst och horbock. Prästen i Köping hade blivit uppsagd för att han gått till en sköka, om vi ska använda Bibelns ord för kvinnan ifråga. Federley "vill minnas att den heliga boken har ett och annat att säga om...(att)...köpa horor". Han borde väl inte ta till religiösa skäl, Federley, han skriver i nästa andetag att han precis begärt utträde ur kyrkan.

Sanningen är den att Bibeln inte alls straffbelägger skökoväsendet. I klara ord talar Bibeln om för oss att prostitutionen är förkastlig, men inte mer. Skökan anses inte ens som oren. Om däremot en man ligger med en annan man som en man ligger med en kvinna, begår de enligt Bibeln en avskyvärd handling. De skall straffas med döden eftersom de - fortfarande enligt Bibeln - bär på blodskuld.