2006-02-16

Fred Phelps startar egen muhammedtävling!

Den som mot förmodan tänkt skicka in sin teckning till den gudlösa SD-Kurirens muhammedtävling har nu en ny tävling att skicka sitt alster till, sedan sverigedemokraterna vikt ner sig. Det är Fred Phelps och Westboro Baptist Church, i Topeka, Kansas, som uppmanar alla hugade karikatyrtecknare att skicka sina teckningar dit.

Så här skriver kansasbaptisterna i ett av sina senaste flygblad:



WBC vill ha karikatyrer av den gamle bedragaren Muhammed.

För att vara verklighetstrogen måste teckningen av Muhammed visa honom i fotsid arabisk dräkt, skelögd och med seckel över hela hakan av lust för en treårig flicka.

Mesen Bush fjäskar för islam. WBC tänker däremot distribuera en sådan karikatyr över hela världen för att avslöja det hädiska islam. I maj förra året ställde militanta muslimer till ett oherrans oväsen över ett påstående i Newsweek att amerikanska soldater spolat ner Koranen i toaletten.

WBC säger: Vi hoppas att de spolade ner Koranen. Det gjorde de också, troligen. Vi hoppas att de spolar ner fler. Newsweek borde sluta att kräla i stoftet. Mesen Bush säger att han vill att medierna ska "berätta om den amerikanska militärens intensiva försök att behandla den heliga Koranen med omsorg och respekt" (se Kansas City Star, 5/18/05, s. A12.)

Vare sig Muhammed eller hans bok förtjänar någon respekt. Muhammed var en Kristusförnekande hallick till pedofil - en horande gammal blodigel - som spann ihop 300 sidor sataniska skrönor, och kallade det Koranen - det påminner om Amerikas egen porrbluff Joseph Smith, som kokade ihop den lika hutlösa Mormons bok.

"Ty särskilt bland de omskurna finns det många orosstiftare, pratmakare och bedragare. Dem måste man tysta munnen på, för de vänder upp och ner på hela familjer genom att för egen vinning lära ut sådant som de inte borde." Titus 1:10-11.

Det sodomitiska Amerika har ingen moralisk rätt att bekämpa islam.